A

Hoitotarvikejakelu


Oikeus maksuttomiin hoitotarvikkeisiin vaatii lääketieteellisin perustein todetun pitkäaikaisen sairauden, joka on kestänyt vähintään kolme kuukautta. Jakelu voidaan aloittaa myös välittömästi, mikäli asiakkaan hoidon tarve on pitkäkestoista tai hoitotarvikkeiden tarve on pysyvä. Hoitotarvikkeiden saannista päättää lääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilö asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Hoitotarvikkeet tulee tilata viimeistään kolme viikkoa ennen tuotteiden tarvetta. Kerralla voi saada kolmen kuukauden tarvetta vastaavan määrän hoitotarvikkeita.

HOITOTARVIKKEIDEN TILAAMINEN

Puhelimitse tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11 puh. 040 574 3571

Sähköpostitse hoitotarvikejakelu@sastamala.fi

Netin kautta hoitotarvikejakelun tilauslomakkeen avulla

 

HOITOTARVIKKEIDEN NOUTAMINEN

Tuotteiden noutaminen henkilökohtaisesti ajanvarauksella hoitotarvikejakelusta tai vaihtoehtoisesti noutopisteen lokerikosta.

Kiikoisten, Suodenniemen, Äetsän, Mouhijärven ja Punkalaitumen terveysasemille tilatut tuotteet voi noutaa terveysasemien aukioloaikoina.

Uniapnepotilaiden CPAP-hoitotarvikejakelu toimii erillisellä ajanvarauksella. Ajan voi varata puh. 040 146 8416 maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 10–11 unihoitajilta.

Hoitotarvikejakelu sijaitsee Tays Sastamalan aulassa.  Käyntiosoite: Osoite Itsenäisyydentie 2, 38200 Sastamala.

 

Ohje asiakkaalle maksuttomien hoitotarvikkeiden jakelusta

Hoitotarvikkeen noutopiste ja lukonavausohje

Hoitotarvikkeiden tilauslomake

Vaippojen myöntäminen