A

Arkeen Voimaa


Kaikille avoimia hyvinvointiluentoja


Selätä Arjen haasteet

Koronapandemia-aika on haastanut arkeamme – rajoittanut arkitoimintaa ja haastanut hyvinvointia ja jaksamistamme. Voit lisätä hyvinvointiasi itsehoitotaitojen avulla, joita voit harjaannuttaa Arkeen Voimaa itsehoidon kurssilla.
Arkeen Voimaa -toimintamallin (ArVo) toimintaperiaatteet ovat luottamus omasta selviytymisestä, ratkaisukeskeisten itsehoidon työkalujen harjoitteleminen käytännössä ja vertaisuus.

Kenelle?

Arkeen Voimaa (ArVo) itsehoidon-kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat arkensa haasteellisena. Uupumus, oma tai omaisen pitkäaikaissairaus, työttömyys, yksinäisyys, mielialan lasku tai mikä muu elämäntilanne ovat voineet haastaa arkea.

Miten?

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa pääsääntöisesti viikon välein 2,5 tuntia kerrallaan ja sen ohjaajina toimivat Arkeen Voimaa -ohjaajakoulutuksen käyneet vertaisohjaajat.

Seuraava Arkeen Voimaa ryhmä Sastamalassa alkaa syyskuussa 2022. Ilmoittautuminen on avattu. Valtakunnallisiin nettiryhmiin voi osallistua. Kysele tarkemmin yhdyshenkilöltä.

Yhteydenottopyynnöt ja ilmoittautumiset voit jättää yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteys Sastamalan Arkeen Voimaa –yhdyshenkilöön:

Päivi Karvinen, paivi.karvinen@sastamala.fi, puh. 040 138 2435

Oheislukemistona on Arkeen Voimaa – pienin muutoksin kohti sujuvampaa arkea -kirja (2015), joka on lainattavissa tai ostettavissa kirjastossa. Ryhmän ajaksi saat kirjan lainaan.

Arkeen Voimaa Sastamala Facebookissa

Arkeen Voimaa Sastamala Instagramissa

Arkeen Voimaa lisätietoja

Arkeen Voimaa Facebookissa

Arkeen Voimaa Instagramissa

Arkeen voimaa Youtubessa

 

Arkeen Voimaa toimintaa on useissa Suomen kunnissa: Mukana olevat paikkakunnat

arkeen voimaa sastamala