Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Huolehdimme ravitsemuksesta ja puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sairaalaosastoilla sekä muissa terveydenhuollon pisteissä ja muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat yrityksemme laadukkaita palveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä omalla alalla, ja myös alan todelliseksi moniosaajaksi.

Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

 

Laitoshuoltajia erilaisiin työsuhteisiin  

Haemme laitoshuoltajia erilaisiin työsuhteisiin. Lähtökohtaisesti tarjoamme vakituista ja kokoaikaista työsuhdetta, mutta myös määräaikaiset ja osa-aikaiset työtehtävät ovat mahdollisia, mikäli ne sopivat paremmin hakijan elämäntilanteeseen.

Toivomme sinulta joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Vakituisilta työntekijöiltämme edellytämme laitoshuoltajan koulutusta, mutta meillä on mahdollista hankkia tarvittava koulutus oppisopimuksella työn ohessa.

Huolehdimme puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, terveydenhuollon pisteissä, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sekä muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat laadukkaita puhtauspalveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä alan todelliseksi moniosaajaksi. Valittujen henkilöiden tehtäväkuvat ja toimipisteet tarkentuvat hakuprosessin aikana.

Aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

  • Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15 Taina Hassi, 040 503 6967, taina.hassi@servi.fi, ja Ritva Koivula 050 348 2153, ritva.koivula@servi.fi
  • Palkkaus 1919,22-1956,80e/kk
  • Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan
  • Työaika kokoaikatyö, 7,65h/päivä
  • Työn kesto yli 12 kuukautta
  • Vapaamuotoiset hakemukset 19.6.2022 mennessä sähköpostitse taina.hassi@servi.fi

Kutsumme hakijoita haastatteluun ja teemme mahdollisesti valintoja jo haun ollessa käynnissä.


Lähetä avoin hakemus

Tarjoamme työpaikkoja ruoka- ja puhtauspalvelualoilla erilaisiin tarpeisiin. Haluatpa työskennellä keikkaluontoisesti, pidemmissä sijaisuuksissa tai vakituisemmin ruoka- ja puhtauspalvelualalla, meiltä voit löytää etsimäsi. Työtehtäviä on tarjolla sekä valmiille osaajille että vasta alasta kiinnostuneille ja työkohteita meillä on eri puolilla Sastamalaa terveydenhuollossa, koulu- ja päiväkotimaailmassa sekä erilaisissa toimitiloissa.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jossa voit kuvailla osaamistasi ja sinua kiinnostavia työtehtäviä vapaamuotoisesti. Rekrytointitarpeet vaihtelevat nopeasti, ja haemmekin joukkoomme jatkuvasti

  • ammattitaitoisia osaajia sekä puhtaus- että ruokapuolelle
  • alalle haluavia koulutettavaksi esim. oppisopimuksella

Lähetä avoin hakemuksesi tai kysy lisää: Tuulia Ylinen 040 838 4163, tuulia.ylinen@servi.fi

 

Sijaiseksi henkilöstöpalveluyrityksen kautta

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Baronaan. Yhteystiedot löydät alta. Baronan kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Baronan kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Baronan yhteyshenkilö: Miia Leponen 040 6859792 miia.leponen@barona.fi