Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Laitoshuoltajia määräaikaisiin työtehtäviin

Haemme laitoshuoltajia eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin eri kohteissamme. Mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaisesti myöhemmin. Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.

Palkka: 1744,33 - 1872,60 tehtävän vaativuuden ja työntekijän osaamisen mukaisesti + AVAINTES:n mukaiset lisät

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Lähetä hakemuksesi sähköisesti 5.5.2019 mennessä: ritva.koivula@servi.fi

Saatamme kutsua haastatteluun ja palkata hakijoita hakuajan ollessa vielä voimassa, joten kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Dieettikokki vakituiseen työsuhteeseen

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi dieettikokkia. Mikäli omaat kokemusta dieettikokin töistä, dieettikokin erikoisammattitutkinnon, elämänmyönteisen asenteen ja halun kehittää itseäsi sekä työtäsi, saatat olla etsimämme.

Teemme ruokaa päivittäin yli 5 000 asiakkaalle. Asiakaskuntamme koostuu päiväkotilapsista ikäihmisiin ja sairaalaosastoista lounasravintoloihin. Monimuotoisen asiakaskunnan vuoksi myös erityisruokavaliotarpeet ovat moninaiset ja usein vaativat. Työssäsi sinulla on tukena koko Hopunkallion keittiön tiimi ml. muita dieettikokkeja, nykyaikaiset tilat ja laitteet sekä mm. ravitsemusterapeutin erityisosaamista.

Vakaana ja eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa tehtäviesi mukana. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

Palkka: 2110,67 - 2185,67 tehtävän vaativuuden mukaisesti + AVAINTES:n mukaiset lisät

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Lähetä hakemuksesi sähköisesti 28.4.2019 mennessä: leena.marjamaki@servi.fi

 

Lähetä avoin hakemus

Löytyykö sinulta hymyhuulet, huippuasenne ja rohkeutta katsoa ennakkoluulottomasti tulevaan? Haemme joukkoomme jatkuvasti näillä ominaisuuksilla varustettuja ammattitaitoisia osaajia sekä puhtaus- että ruokapuolelle.

Lähetä avoin hakemuksesi:

Raine Nuolikoski 040 1374 743 , raine.nuolikoski@servi.fi

 

Sijaiseksi

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Opteamin kanssa.

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Opteamiin. Yhteystiedot löydät alta. Opteamin kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Opteamin kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Opteamin yhteyshenkilö: Heta Honkonen 010 8500 828, heta.honkonen@opteam.fi