Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Huolehdimme ravitsemuksesta ja puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sairaalaosastoilla sekä muissa terveydenhuollon pisteissä ja muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat yrityksemme laadukkaita palveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä omalla alalla, ja myös alan todelliseksi moniosaajaksi.

Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

 

Palveluesihenkilö

Haemme palveluesihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Palveluesihenkilönä toimit alueesi henkilöstön lähiesihenkilönä, ja vastaat henkilöstösuunnittelusta. Vastaat alueellasi siitä, että ruoka- ja puhtauspalvelut toteutuvat palvelukuvauksissa kuvatulla tavalla ja, että henkilöstöllä on riittävä osaaminen toimia työtehtävissään. Tehtäviisi kuuluvat myös mm. säännöllisten palaverikäytäntöjen toteuttaminen alueellasi, asiakasyhteistyö alueesi kohteissa, muut hallinnolliset tehtävät sekä tarvittaessa muiden esihenkilöiden sijaistaminen.
 
Odotamme sinulta kokemusta ruokapalvelu-, puhtauspalvelu- tai muun palveluliiketoiminnan esihenkilötehtävistä tai asiantuntijatehtävistä alalla. Käytät sujuvasti nykyaikaisia sähköisiä työkaluja ja menetelmiä, olet halukas oppimaan uutta sekä osaat etsiä tietoa sitä tarvitessasi. Kaikkein tärkeimpänä edellytyksenä odotamme oikeanlaista asennetta, tekemisen otetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 
Edellytämme vakituisilta palveluesihenkilöiltämme pätevyysvaatimuksena soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Mikäli et omaa pätevyyttä, edellytämme sinulta sitoutumista kouluttautumaan työn ohessa. Eduksi on myös kokemus ruoka- ja/tai puhtauspalvelualalta, työlainsäädännön ja työehtosopimuksen tuntemus sekä käytännön kokemus työvuorosuunnittelusta.

Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Taina Hassi, p. 040 5036 967 tai taina.hassi@servi.fi
 
Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 4.7.2024 sähköisesti osoitteeseen taina.hassi@servi.fi . Haastattelemme hakijoita 8.-10.7.2024.

 • Palkkaus: 3358,56
 • Työkokemus:1-5 vuotta
 • Työ alkaa: heinäkuu-syyskuu 2024
 • Työaika: kokoaikatyö
 • Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus


Kokki

Tule mukaan luomaan terveyttä ja hyvinvointia! 

Haemme kokkeja vakituiseen työsuhteeseen. Haemme osaavaan joukkoomme palveluidemme laajentuessa lisää kokkeja. Mikäli omaat kokemusta kokin töistä, kokin ammattitutkinnon, elämänmyönteisen positiivisen asenteen ja halun kehittää itseäsi sekä työtäsi, odotamme hakemustasi. Mikäli omaat kokemusta ja kiinnostusta alaa kohtaan, mutta et ammattitutkintoa, meillä on mahdollisuus kouluttautua oppisopimuksella, joten pätevyyden puuttuminen ei ole este valituksi tulemiselle, vaan osaaminen ja asenne ratkaisee.

Tehtävässä vaaditaan hyvä suomen kielen taito.

Asiakaskuntamme koostuu päiväkotilapsista ikäihmisiin ja sairaalaosastoista lounasravintolaan. Monimuotoisen asiakaskunnan vuoksi myös erityisruokavaliotarpeet ovat moninaiset ja usein vaativat. Kokin työn lisäksi edellytämme kokemusta ja osaamista erityisruokavalioiden valmistamiseen.

Työajat ma-pe tai ma-su riippuen työkohteesta. Työpaikan sijainti Sastamala tai Punkalaidun.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Taina Hassi, p. 040 5036 967 tai taina.hassi@servi.fi
 
Lähetä hakemuksesi 7.7.2024 sähköisesti osoitteeseen taina.hassi@servi.fi . Haastattelemme hakijoita viikoilla 32-33.

 • Palkkaus: 2289,51 + AVAINTES:n mukaiset lisät
 • Työkokemus: 1-5 vuotta
 • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
 • Työaika: kokoaikatyö
 • Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus


Laitoshuoltaja, sijaisuus

Haemme laitoshuoltajien sijaisia työskentelemään Tays Sastamalan lähisairaalan osastoilla. Tarjoamme määräaikaista ja kokoaikaista työsuhdetta 30.9.2024 asti. Työn aloitusajankohta mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä myös itsenäisesti sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Edellytämme laitoshuoltajan koulutusta ja aiempaa työkokemusta terveydenhuollon kohteista. Koulutuksen puute ei kuitenkaan ole este valinnalle.
 
Valittujen henkilöiden tehtäväkuvat ja toimipisteet tarkentuvat hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Taina Hassi, p. 040 5036 967 tai taina.hassi@servi.fi

Lähetä hakemuksesi 23.6.2024 mennessä sähköisesti osoitteeseen taina.hassi@servi.fi . Liitä hakemukseesi CV. Haastatteluita toteutamme jo hakuaikana heti hakemusten tultua. Olisimme mielellämme mukana luomassa sinun urapolkuasi.

 

 • Palkkaus: 2150,50€/kk + AVAINTES:n mukaiset lisät
 • Työkokemus: ei lainkaan - 1v
 • Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
 • Työaika: kokoaikatyö
 • Työn kesto: 1-3 kk


Keikkatyöhön

Haemme joukkoomme 17-vuotiaita tai vanhempia työntekijöitä keikkatyöhön.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään viikonloppuisin ja loma-aikoina Hopunkallion keittiöllä tiskaajan tehtävässä ja omaat positiivisen ja reippaan asenteen, ota yhteyttä palveluesihenkilö Kirsi Tammiseen, p. 040 654 0937, kirsi.tamminen@servi.fi Alan työkokemus ei ole edellytys tehtävään. Työaika vaihtelee klo 7.00-16.00 välillä.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään viikonloppuisin ja loma-aikoina laitoshuoltajan tehtävässä Servin eri toimipisteissä ja omaat positiivisen ja reippaan asenteen, ota yhteyttä palvelutuotannon suunnittelija Taina Hassiin, p 040 503 6967, taina.hassi@servi.fi Alan työkokemus ei ole edellytys tehtävään. Työaika vaihtelee klo 7.00-21.00 välillä.

 

Työmahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin

Haluaisitko tutustua ruoka- tai puhtausalan tehtäviin tai onko sinulla tarvetta lisätienesteille? Tarjoamme työpaikkoja ruoka- ja puhtauspalvelualalla erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Haluatpa työskennellä keikkaluontoisesti, lyhyissä tai pidemmissä sijaisuuksissa tai vakituisemmin ruoka- ja puhtauspalvelualalla, meiltä voit löytää etsimäsi. Lyhyempi sijaisuus saattaa toimia myös hyvänä ponnistuslautana pidempään työsuhteeseen!

Työtehtäviä on tarjolla sekä valmiille osaajille että vasta alasta kiinnostuneille ja työkohteita meillä on eri puolilla Sastamalaa tuotantokeittiöllä, terveydenhuollossa, koulu- ja päiväkotimaailmassa sekä erilaisissa toimitiloissa. Osassa kohteistamme työskennellään sekä arkisin että viikonloppuisin ja useammassa vuorossa, joten myös työn tekemisen ajankohdat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Rekrytointitarpeet vaihtelevat nopeasti, ja kuulemmekin miellämme lisää sinusta, osaamisesta ja työtoiveistasi:

 • ammattitaitoinen ruoka- tai puhtauspalvelualan osaaja
 • eripituisista sijaisuuksista kiinnostunut, innostunut tekijä
 • alan oppisopimuskoulutuksesta haaveileva tuleva ammattilainen.

Mikäli olet kiinnostunut ruoka- ja tai puhtauspalveluiden työtehtävistä, ota yhteyttä ja voit löytää itsesi töistä nopeallakin aikataululla!

Lisätiedot ja hakemukset: Taina Hassi, 040 5036 967, taina.hassi@servi.fi

 

Sijaiseksi henkilöstöpalveluyrityksen kautta

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Baronaan. Yhteystiedot löydät alta. Baronan kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Baronan kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Baronan yhteyshenkilö: Miia Leponen 040 6859792 miia.leponen@barona.fi