Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Huolehdimme ravitsemuksesta ja puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sairaalaosastoilla sekä muissa terveydenhuollon pisteissä ja muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat yrityksemme laadukkaita palveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä omalla alalla, ja myös alan todelliseksi moniosaajaksi.

Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

 

Dieettikokki

Tule mukaan luomaan terveyttä ja hyvinvointia!

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi dieettikokkia. Mikäli omaat kokemusta dieettikokin töistä, dieettikokin erikoisammattitutkinnon, elämänmyönteisen positiivisen asenteen ja halun kehittää itseäsi sekä työtäsi, odotamme hakemustasi.
Mikäli omaat kokemusta ja kiinnostusta alaa kohtaan, mutta et ammattitutkintoa, meillä on mahdollisuus kouluttautua oppisopimuksella, joten pätevyyden puuttuminen ei ole este valituksi tulemiselle, vaan osaaminen ja asenne ratkaisevat.

Asiakaskuntamme koostuu päiväkotilapsista ikäihmisiin ja sairaalaosastoista lounasravintolaan. Monimuotoisen asiakaskunnan vuoksi myös erityisruokavaliotarpeet ovat moninaiset ja usein vaativat. Työssäsi sinulla on tukena koko Hopunkallion tuotantokeittiön tiimi ml. muita dieettikokkeja sekä ravitsemusterapeuttiemme erityisosaamista.

Työ on vaihtelevaa ajalla ma-su ja sisältää muitakin kuin dieettikokin vuoroja.

 • Kokoaikatyö
 • Palkka 2335,91€ + AVAINTES:n mukaiset lisät
 • Lisätiedot: arkisin klo 9-15 Taina Hassi, 040 5036 967
 • Haku päättyy 15.3.2024
 • Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla taina.hassi@servi.fi

 

Laitoshuoltaja

Haemme laitoshuoltajia vakituisiin työsuhteisiin. Kaksi paikkaa on täytettävissä heti ja lisää avautuu tulevien eläköitymisten myötä.

Lähtökohtaisesti tarjoamme vakituista ja kokoaikaista työsuhdetta, mutta myös määräaikaiset ja osa-aikaiset työtehtävät ovat mahdollisia, mikäli ne sopivat paremmin hakijan elämäntilanteeseen. Myös työn aloitusajankohta voidaan räätälöidä hakijan tilanteeseen sopivaksi.

Vakituisilta työntekijöiltämme edellytämme laitoshuoltajan koulutusta. Koulutuksen puute ei kuitenkaan ole este valinnalle, sillä meillä on mahdollista hankkia tarvittava koulutus oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen kesto määräytyy hakijan koulutustaustan ja työkokemuksen perusteella ollen enintään noin vuosi. Opiskelu suoritetaan palkallisessa työsuhteessa. Oppisopimuskoulutus on oiva tapa lähteä luomaan vaikkapa ihan uutta omaa urapolkua.

Toivomme sinulta joustavaa työskentely otetta, kykyä työskennellä myös itsenäisesti sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse, niin kutsumme sinut haastatteluun. Olisimme mielellämme mukana luomassa sinun urapolkuasi.

 • Kokoaikatyö
 • Palkka 2046,70-2085,84€/kk
 • Lisätiedot: arkisin klo 9-15 Taina Hassi, 040 5036 967
 • Haku päättyy 15.3.2024
 • Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla taina.hassi@servi.fi


Keikkatyöhön

Haemme joukkoomme 17-vuotiaita tai vanhempia työntekijöitä keikkatyöhön.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään viikonloppuisin ja loma-aikoina Hopunkallion keittiöllä tiskaajan tehtävässä ja omaat positiivisen ja reippaan asenteen, ota yhteyttä palveluesihenkilö Kirsi Tammiseen, p. 040 654 0937, kirsi.tamminen@servi.fi Alan työkokemus ei ole edellytys tehtävään. Työaika vaihtelee klo 7.00-16.00 välillä.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään viikonloppuisin ja loma-aikoina laitoshuoltajan tehtävässä Servin eri toimipisteissä ja omaat positiivisen ja reippaan asenteen, ota yhteyttä palvelutuotannon suunnittelija Taina Hassiin, p 040 503 6967, taina.hassi@servi.fi Alan työkokemus ei ole edellytys tehtävään. Työaika vaihtelee klo 7.00-21.00 välillä.

 

Työmahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin

Haluaisitko tutustua ruoka- tai puhtausalan tehtäviin tai onko sinulla tarvetta lisätienesteille? Tarjoamme työpaikkoja ruoka- ja puhtauspalvelualalla erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Haluatpa työskennellä keikkaluontoisesti, lyhyissä tai pidemmissä sijaisuuksissa tai vakituisemmin ruoka- ja puhtauspalvelualalla, meiltä voit löytää etsimäsi. Lyhyempi sijaisuus saattaa toimia myös hyvänä ponnistuslautana pidempään työsuhteeseen!

Työtehtäviä on tarjolla sekä valmiille osaajille että vasta alasta kiinnostuneille ja työkohteita meillä on eri puolilla Sastamalaa tuotantokeittiöllä, terveydenhuollossa, koulu- ja päiväkotimaailmassa sekä erilaisissa toimitiloissa. Osassa kohteistamme työskennellään sekä arkisin että viikonloppuisin ja useammassa vuorossa, joten myös työn tekemisen ajankohdat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Rekrytointitarpeet vaihtelevat nopeasti, ja kuulemmekin miellämme lisää sinusta, osaamisesta ja työtoiveistasi:

 • ammattitaitoinen ruoka- tai puhtauspalvelualan osaaja
 • eripituisista sijaisuuksista kiinnostunut, innostunut tekijä
 • alan oppisopimuskoulutuksesta haaveileva tuleva ammattilainen.

Mikäli olet kiinnostunut ruoka- ja tai puhtauspalveluiden työtehtävistä, ota yhteyttä ja voit löytää itsesi töistä nopeallakin aikataululla!

Lisätiedot ja hakemukset: Taina Hassi, 040 5036 967, taina.hassi@servi.fi

 

Sijaiseksi henkilöstöpalveluyrityksen kautta

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Baronaan. Yhteystiedot löydät alta. Baronan kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Baronan kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Baronan yhteyshenkilö: Miia Leponen 040 6859792 miia.leponen@barona.fi